Beste foredrag og ur i Trondheim

Håkon Selvnes fra NTNU vant prisen for beste foredrag under Norsk Kjøleteknisk Møte helt i slutten av oktober. Studentene Eirik Starheim Svendsen og Fridtjof Klein fikk tildelt ur.

Håkon Selvnes, stipendiat ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved NTNU, holdt foredraget «Termiske kuldelager for CO2-anlegg, første måleresultater». Det ble belønnet med prisen for beste foredrag fra Moderne Kjøling. Avgjørelsen var enstemmig blant medlemmene i teknisk råd i Norsk Kjøleteknisk Forening. Armin Hafner (til venstre på bildet) overrakte diplomet til Selvnes.

Hvert år deles det ut et ur til beste student ved NTNU, og i år var det Eirik Starheim Svendsen (bildet under) som kunne på imot både utmerkelsen og applausen.

Beste student ved Trondheim Fagskole var i år Fridtjof Klein (bildet under). Han fikk også ur og applaus.

God nødløsning
Prisutdelingene kom som en verdig avslutning på en lang dag med foredrag, øltime og festmiddag. Dette Norsk Kjøleteknisk Møte (NKM) ble arrangert som en miniversjon etter at vårens utgave måtte avlyses på grunn av korona. Også miniversjonen var lenge truet av epidemien.

– Jeg er glad vi ikke avlyste, at vi klarte å samles her i dag, selv om noen kun kan delta digitalt, sa Armin Hafner, styreleder i Norsk Kjøleteknisk Forening, da han åpnet NKM.

Kun dager før NKM skulle avholdes, ble smittevernreglene innskjerpet og om lag 30 deltagere måtte trekke seg fra minikonferansen. Likevel kunne arrangøren telle opp 79 frammøtte, og det må jo være bra, til å være en konferanse som nesten ble avlyst. Og de som tok turen fysisk, virket å være fornøyde.

– Dette var innholdsrikt til bare å være én dag, være så komprimert. Men vi skulle gjerne sett flere her, møtt de vi bare har snakket med på telefon i det siste, kommenterte Torstein Walbø fra Tempra.

Beklager, dette innlegget er stengt for kommentarer.

Norsk Kjøleteknisk Forening c/o Tekna, Postboks 2312 Solli, 0201 Oslo, 
Org nr: 983 526 136 - Tlf: +47 22 94 75 00, Faks: 22 94 75 01, E-post: post@nkf-norge.no
NKF-Norge er tilknyttet Tekna - Teknisk-naturvitenskapelig forening